Serveis d’IST

Serveis

Disseny i instal·lació de sistemes de videovigilància

Instal·lem claus en mà sistemes de videovigilància per al teu negoci o domicili, incloent-hi els tràmits de legalització i notificació de protecció de dades.

Col·laborem amb empreses de seguretat per tal de complementar el sistema de videovigilància amb alarmes i serveis de seguretat privada.

Domòtica i instal·lació de sistemes smart home

Dissenyem solucions integrals de telecontrol i domotització a domicilis nous i com a part de projectes de modernització i rehabilitació.

Instal·lacions de xarxes locals domèstiques

Despleguem cablejat estructurat per domicilis per tal de modernitzar els serveis de telecomunicacions disponibles al teu domicili i donar la màxima cobertura tant cablejada com sense fils, per tal d’habilitar les llars per als nous serveis de telecomunicacions.

Infraestructures Comunes de Telecomunicacions

Elaborem el projecte tècnic i la instal·lació certificada d’Infraestructures Comunes de Telecomunicacions per a constructors, promotors i oficines tècniques d’arquitectura.

Instal·lació i manteniment de serveis de Fibra Òptica

IST realitza la instal·lació finalista de serveis d’accés a Internet per Fibra Òptica per a operadors, instal·ladores i enginyeries de telecomunicacions.